Bilgi Bankası: Banner Yönetimi
Prestitial / Interstitial Banner Yönetimi
Posted by Mehmet Emin Aydın on 14 08 2009 15:32:32

Reklam Kodunun Yerleştirilmesi

Ana Sayfa başında çıkacak reklam için Banner İşlemlerinden "prestitial_banner" isimli alana diğer reklam bölgelerinende nasıl kod oluşturuluyorsa bu alan içinde aynı şekilde kod oluşturulup konulmalıdır.
Kod eklendikten sonra Genel İşlemler -> Genel Ayarlarlardan "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Prestitial Banner" değerini 1 yapınız gerekmektedir. 0 yapıldığı takdirde reklam gorunmeyecektir.

Ara Sayfa başında çıkacak reklam için Banner İşlemlerinden "interstitial_banner" isimli alana diğer reklam bölgelerinende nasıl kod oluşturuluyorsa bu alan içinde aynı şekilde kod oluşturulup konulmalıdır.
Kod eklendikten sonra Genel İşlemler -> Genel Ayarlarlardan "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial Banner" değerini 1 yapınız gerekmektedir. 0 yapıldığı takdirde reklam gorunmeyecektir.

Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial + Prestitial Gös. Süre bu ayar reklamın görüntüleneceği süreyi gösterir.

Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial + Prestitial Expire bu ayar reklamın ne sıklıkla çıkacağını belirler, 0 yapılırsa explorer penceresi her kapatılıp açıldıgında reklam görüntülenir. Değer saniye olarak verilmelidir. Yani 1 saat için 3600 yazılmalıdır.

Önemli Not: Reklamları pasif ettikten sonra "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial Banner" ve "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Prestitial Banner" bu değişkenlerin değerlerini 0 yapınız.

 

(284 oy)
Bu makale yararlı oldu
Bu makale yararlı olmadı

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.

Destek Masası