Bilgi Bankası: Giriş
Kayıt Listeleme Modu
Posted by Cengizhan Tekin on 14 08 2009 16:31:49

Sayfaların varsayılan (ilk açıldığında gelen) modudur. Üst bölümde, Yeni Kayıt moduna geçmeyi sağlayan bir buton yer alır. Onun altında, belirli kriterlere göre ilgili bölümde arama yapmayı sağlayan bir form vardır. En altta ise ilgili bölümdeki kayıtları gösteren bir liste vardır.
Arama yaparken, belirlenen tüm kriterler dikkate alınır, örneğin üç kriterle ilgili seçim yaptığınızda her üçünü de sağlayan kayıtlar listelenir. Ayrıca bu formun altında bulunan Sıralama Tipi alanı ile listelemeyi, istediğiniz kritere göre yapabilirsiniz.

Listede, kayıtlara ait en uygun/önemli bilgiler yer alır. Her kayıt için Değiştir ve Sil butonları vardır; Sil butonu ilgili kaydı silmek içindir ve işlemden önce Yöneticinin onayını isteyen bir mesaj kutusu açılır. Değiştir butonu, Güncelleme moduna geçmeyi sağlar. Güncelleme modunda, liste modunda görünmeyen bilgilere de ulaşabilirsiniz. Listenin en altında Sayfalama aracı bulunur. Bu araçla listede olmayan diğer kayıtlara erişebilirsiniz. Bunun için aracın sol bölümündeki linkleri kullanabilir ya da sağ bölümündeki metin kutusuna uygun bir sayfa numarası yazıp, Git butonuna tıklayabilirsiniz.

(277 oy)
Bu makale yararlı oldu
Bu makale yararlı olmadı

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.

Destek Masası